Make your own free website on Tripod.com
prijevoz putnika obols teocak

Za studente Prirodno-matematičkog fakulteta u Tuzli, Odsjeka za geografiju OBOLS je dva puta organizovao i uspješno izveo terensku nastavu Tuzla - Sarajevo - Bjelašnica - Konjic - Boračko jezero - Mostar - Vrelo Bune - Hutovo Blato - Neum - Čapljina - Ljubuški - Vodopad Kravice - Međugorje - Mostar - Sarajevo - Tuzla, i to od 09 - 11. maja 2003. i 13 -  15. maja 2005.godine.

S obzirom na potrebe Odsjeka za geografiju, jer studenti mnogo nastave izvode na terenu, pored navedene dvije zasigurno najatraktivnije terenske nastave odrađeno je još mnogo prijevoza studenata, kao npr.

Tuzla - Tešanj, Tuzla - Brčko, ...

U specijalnoj ponudi NEUM  LJETO 2005, urađen je veliki broj aranžmana, posebno u privatnom smještaju zbog povoljnosti cijena, a najveću potražnju i atrakciju privukli su apartmani BUTIGAN.

Horizontal Scroll: Sve pohvale, sugestije i primjedbe dobro su došle. 
Pošaljite e-mail: kliknite ovdje.

 

OBOLS je za sezonu LJETO 2005 pored velikog broja ugovorenih prijevoza ljetovanja, u vlastitoj organizaciji po najpovoljnijim cijenama ponudio ljetovanje na bosansko-hercegovačkom primorju u hotelskim i privatnim smještajem.

Hotel Neum

 

Hotel Adria

 

Hotel Sunce

 

Hotel Zenit

 

Hotel Stela

 

Privatni smjestaj

 

 

Nema potrebe da brinete, jer za Vaše ljetovanje brine se OBOLS.

Od 06 - 16. maja 2005.godine u organizaciji turističke agencije Rapsody iz Zenice, OBOLS  je obavio prijevoz studenata Ekonomskog fakulteta iz Tuzli na apsolventsku ekskurziju u Španiju.

Pored ovog, za sezonu 2005 obavljeno je još mnogo organizovanih prijevoza po Evropi, za Španiju, Italiju, Francusku, Belgiju, Luksemburg, Njemačku i Austriju.