Make your own free website on Tripod.com
prijevoz putnika obols teocakHorizontal Scroll: Sve pohvale, sugestije i primjedbe dobro su došle. 
Pošaljite e-mail: kliknite ovdje.
Stare narodne pjesme
Saban Saulic
Meho Hrstic
Mladen Tomic
Meho Puzic
Safet Isovic
Latif Havkic

 

                            

Naziv preduzeća:      "OBOLS - TRADE"  d.o.o. za vanjski i unutrašnji promet

                 Adresa:      Uzanovići,  75414 Teočak,  Bosna i Hercegovina

                  tel/fax:      +387 35 755 098

                      gsm:      +387 61 735 198

                  E-mail:      obols@mail.com

 

 

Sjedište preduzeća i vozni park smješteni su u Uzanovićima, općina Teočak udaljeni oko 40 km od Tuzle i 55 km od Bijeljine.

 

Preduzeće je osnovano 1996.godine i u sklopu svog djelovanja tokom proteklih godina najviše se usavršavalo i modernizovalo za  prijevoz putnika u zemlji i inostranstvu.

 

Vršimo redovni prijevoz putnika na nekim kantonalnim linijama Tuzlanskog kantona, ali pored toga veliki je broj vanrednih linija koje se obavljaju za razne organizacije u Bosni i Hercegovini.

 

Glavni moto preduzeća jeste pružiti svojim klijentima, kao prvo kvalitetnu uslugu, što je dovelo do toga da se u zadnje dvije godine naglo povećala potražnja naših usluga i svi kao razlog navode kvalitetne i moderne autobuse i korektan odnos vozača i osoblja prema putnicima.

 

U voznom parku ukupno je registrovano 6 autobusa i 2 minibusa, sva vozila posjeduju potrebne licence i osim dva autobusa koji su gradskog tipa i vrše javni prijevoz putnika na redovnim linijama, ostali su opremljeni tako da zadovoljavaju sve kriterije modernog turističkog prijevoza. Preduzeće zapošljava stručno obučene vozače i ostalo osoblje za obavljanje putničko agencijskih poslova, a pored stalno zaposlenih imamo veliki broj saradnika iz oblasti turizma kao i odličnu saradnju sa velikim brojem turističkih agencija i turističkih zajednica kako u Bosni i Hercegovini tako i inostranstvu.